online apotheek

 
Austin, United States
22 views  |  1 contact  |  0 posts

   
   
   
About online
Summary

https://onlineapotheek.io... is het vertrekpunt in je zoektocht naar een apotheek in de buurt of een apotheek op het internet.
Je kan snel zoeken naar een apotheek in je buurt op basis van de plaatsnaam of postcode. Van iedere apotheek vind je op zijn minst adresgegevens en contactgegevens terug, samen met een duidelijk stratenplan. Apotheken krijgen op www.apotheek-net.be de mogelijkheid om extra informatie toe te voegen over hun apotheek, zoals bijvoorbeeld de openingsuren of een foto van de apotheek.
Je hebt ook de mogelijkheid om te zoeken naar een online apotheek zoals https://onlineapotheek.io... ook wel internetapotheek genoemd. Apotheek-Net maakt een onderscheid tussen online apotheken en websites van apotheken. Een website wordt pas beschouwd als een "online apotheek" wanneer ze voldoet aan een aantal vereisten. Klik hier voor een volledig overzicht van de vooropgestelde eisen.
In het algemeen hebben internetapotheken een slechte naam door de vele illegale praktijken. Omwille van die reden verzamelt Apotheek-Net de nodige informatie over online apotheken. Deze informatie wordt geŽvalueerd en de website wordt getest alvorens een online apotheek op te nemen in onze index.
Wij zijn een onafhankelijke bron van informatie over apotheken en helpen u als consument in uw zoektocht naar kwalitatieve en gereputeerde apotheken. U kan ons hierbij helpen door uw mening te geven over een apotheek uit onze index. Apotheek-Net maakt een rangschikking van apotheken volgens kwaliteit. Uw mening is een bepalende factor in deze rangschikking.


Work ExperienceEducationAdditional

Interests:
Website / Blog: https://onlineapotheek.io
online has been liked by 0 people.
This profile was last updated on 7/6/2021 9:48:57 AM
Whiteboard Contacts (1)
You
You are connected to...
Log in to see if you're connected
They are connected to...
online apotheek
FeedbackFollow